Postipalautusohjeet

 

Postipakettisi sisältää palautukseen tarvittavan pakettikortin. Tarvitset pakkaamiseen hieman teippiä.

  1. Tarkista että sinulla on kaikki oikeat esineet. Erityisesti linssinsuojukset menevät herkästi sekaisin kuvaustilanteessa, kun niitä vaihdellaan linssistä toiseen.
  2. Pakkaa esineet tiiviisti ja suojatusti paketin keskelle. Pidä huoli, että kaikkien esineiden ympärillä on vähintään kolme senttimetriä pehmustetta. Ennen kuin suljet paketin, tarkista käsissäsi, että sen sisältö ei heilu irrallaan.
  3. Sulje laatikko teipillä. Teipin kanssa ei tarvitse vetää överiksi, pitkä veto tai pari teippiä koko luukun ympäri sivuille toimii.
  4. Irrota uudesta pakettikortista liimapinnan suojat ylä- ja alaosasta. Jätä liimapinnan suoja keskelle, sillä keskiosa repäistään myöhemmin pois, kun posti palauttaa pakettia.
  5. Liimaa paketin mukana tullut palautuskortti vanhan kortin päälle, niin että vanha lähetyskortti peittyy. Liimaa pakettikortti samansuuntaisesti kuin vanha pakettikortti, niin että sen alta ei näy vanhaa pakettikorttia ja jotta myöhemmin postin irrottaman viivakoodiosan alta ei paljastu vanhaa viivakoodia.
  6. Käsittele pakettia huolellisesti ja suojaa paketti ja pakettikortti vedeltä.
  7. Vie paketti postiin ajoissa. Säilytä postista saamasi kuitti, kunnes olet saanut ilmoituksen, että laite on tarkistettu ja vuokra on ohi.

 

Takaisin Tietoa -sivulle.