Postipalautusohjeet

Postipalautusohjeet

Postipakettisi sisältää palautukseen tarvittavan pakettikortin ja ohjeet. Tarvitset pakkaamiseen vain hieman teippiä.
 
Tässä postipalautusohjeet lyhyesti: 
 
  1. Tarkista että sinulla on kaikki oikeat esineet. Erityisesti linssinsuojukset menevät herkästi sekaisin kuvaustilanteessa, kun niitä vaihdellaan linssistä toiseen.
  2. Pakkaa palautettavat esineet tiiviisti ja suojatusti paketin keskelle. Pidä huoli, että kaikkien esineiden ympärillä on vähintään kolme senttimetriä pehmustetta. Ennen kuin suljet paketin, tarkista kevyesti ravistamalla, ettei sen sisältö heilu irrallaan ja kolise. 
  3. Sulje laatikko teipillä. Teipin kanssa ei tarvitse vetää överiksi, pitkä veto tai pari teippiä koko luukun ympäri sivuille toimii.
  4. Irrota uudesta pakettikortista liimapinnan suojat sen ylä- ja alaosasta. Jätä liimapinnan suoja keskelle, sillä keskiosa repäistään myöhemmin pois, kun posti palauttaa pakettia.
  5. Liimaa paketin mukana tullut palautuskortti vanhan kortin päälle, niin että vanha lähetyskortti peittyy. Liimaa pakettikortti samansuuntaisesti kuin vanha pakettikortti, niin että sen alta ei näy vanhaa pakettikorttia ja jotta myöhemmin postin irrottaman viivakoodiosan alta ei paljastu vanhaa viivakoodia.
  6. Käsittele pakettia huolellisesti ja suojaa paketti ja pakettikortti vedeltä kun palautat pakettia. Kastunut muste voi levitä ja johtaa viivakoodin suttaantumiseen, eikä kastunut objektiivikaan ole kiva hommeli. 
  7. Vie paketti postiin ajoissa. Muista että sesonkina voi olla ruuhkaa, ja miksei muutenkin (ei kannata jättää palautusta viime hetkeen). 
  8. Säilytä postista saamasi kuitti, kunnes olet saanut ilmoituksen meiltä, että laite on tarkistettu ja vuokra on ohi. 

Kuvituskuva postipaketista ja pakettikortista